Page 26 - Plesner CSR 2018
P. 26
LÆS MERE OM PLESNERS MILJØ OG KLIMA POLITIK
Miljø og klima
Det er vedvarende et af vores CSR-mål at begrænse Plesners belastning af miljøet. Derfor har vi fortsat fokus på forbedringer særligt inden for energi, indkøb, affaldshåndtering og kantine. Vi er over 400 medarbejdere i ét domicil på 17.000 m2 - og det er selvsagt ikke muligt at flytte bjerge med vores miljømæssige adfærd - men vi vil gerne kontinuerligt forbedre vores indsats og bidrage det bedste, vi kan.
I LØBET AF DET SENESTE ÅR HAR PLESNER TAGET ET STORT SPRING I RETNING AF EN ENDNU SUNDERE MADPROFIL. EFTER FÅ MÅNEDER OG EN GOD PORTION FORANDRINGSVILLIGHED ER PLESNERS GRØNNE LINJE BLEVET EN SUCCES.
Vi har i løbet af rapporteringsperioden fået indsatsområder med fokus på mere sund ny catering-leverandør, og vores kantine mad og mindre madspild til gavn for såvel drives nu af Fazer. Vi bibeholder vores miljø og klima som sundhed.
sølvmærke i økologi og har aftalt en række
Mere grønt, mindre kød, mindre madspild - og meget mere aktivitet
MINDRE KØD - MERE GRØNT. VI HAR I DAG ET DAGLIGT FORBRUG AF KØD PÅ 18-20 KG. MOD TIDLIGERE 25-30 KG.
FRUGT OG GRØNT-JUICE.
OVERSKUDDET AF FRUGT OG GRØNT BLIVER HVER DAG JUICET TIL ’SUNDE SHOTS’, HVILKET LIGELEDES BIDRAGER TIL MINDRE MADSPILD.
25-30 KG
18-20 KG
PORTIONSANRETTET MAD.
DAGENS VARME RET PORTIONSANRETTES, HVILKET FØRER TIL, AT DER SPISES MINDRE PORTIONER KØD, SAMT AT DER BLIVER MINDRE MADSPILD.
90%
MINDRE MADSPILD.
HVER 3. MÅNED MÅLER CATERING- LEVERANDØREN VORES MADSPILD. MÅLET ER HELE TIDEN AT OPNÅ EN MARGINAL FORBEDRING.