Page 2 - Skaven-2023_E-paper
P. 2

2
Skaven Sommerhusudlejning
byder Dem velkommen...
Tak for Deres interesse for Skaven Strand.
Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for vores sommerhusprogram og håber, at De her kan finde et som- merhus, der netop kan tilfredsstille Deres ønske og behov. Vore huse ligger alle ved Skaven Strand i en afstand fra 100 m til 1000 m fra Ringkøbing Fjord. Selve strandbredden nedenfor sommerhusene er sandstrand, men ellers findes siv, krat og rørbevoksning langs kysten, hvilket giver et rigt fugleliv til glæde for os alle.
Med fjordens lave vanddybde er det et ideelt sted for windsurfere, både for begyndere og øvede. Den storslåede natur giver talrige oplevelser til naturelskere, og der er masser af tumleplads for børnene.
Hos Skaven Strand Camping finder De en velassorteret købmandshandel med alt i dagligvarer, samt friskbagt brød fra bageren hver dag. Dejlig kromad serverer Restaurant Skavenhus til populære priser. I den lille hyggelige lystbå- dehavn, er det muligt at købe friskfangede fisk hos de lokale fiskere, eller hvis man er til det hurtige – en grillkylling eller en hot dog med det hele fra Skaven Grill.
For at undgå misforståelser vil vi oplyse Dem om nogle praktiske forhold i forbindelse med et lejemål i vore som- merhuse. Alle vore huse er indrettet med minimum: el-varme, kaffemaskine, el-komfur, køleskab, bruser, håndvask, toilet samt varmt og koldt vand. Der er service samt kogegrej til det antal personer, der er tilladt ifølge beskrivelsen og kontrakten.
Ved lejeaftale vil der blive udfærdiget en lejekontrakt, hvoraf lejeperioden, betaling, nøgleudlevering samt hus- adresse vil fremgå. Der tegnes obligatorisk feriehus-lejer
forsikring. Ved ankomst opkræves et depositum for slut-
rengøringen, som lejeren selv skal udføre, såfremt andet
ikke er aftalt. Lejeperiodens strømforbrug betales ved afrejsen.
Vi beder Dem venligst være opmærksom på max. antal personer, der må være i husene, samt om husdyr er tilladt. De skal altid selv medbringe håndklæder, sengelin- ned, viskestykker, duge og lignende, hvis andet ikke er aftalt.
Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning anbefa- ler sig iøvrigt med udlejning af sengelinned, barnesenge, cykler, bådplads i Skaven havn samt udstedelse af fiske- kort.
Vidste De iøvrigt, at man kan finde rav ved Skaven Strand, og at der kun er en lille times kørsel til Legoland og Lø- veparken. Der findes 3 golfbaner i vores nærområde og der er kun 5 km til en af Danmarks bedste fiskevande, Skjern Å. Kun 25 km til Vesterhavet gennem pragtfuld natur, osv. osv.
Med de bedste ønsker om en god ferie.
  


   1   2   3   4   5